Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Gislaveds Kommun, Jönköpings län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

23.09 Polis larmades till en ort i Gislaveds kommun med anledning av en misshandel. En man skulle ha blivit misshandlad av en för honom okänd person, med ett tillhygge, tidigare under kvällen. Polis och ambulans åkte till platsen. Mannen, som är i 45-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

03.13 Polis stoppade ett fordon för kontroll på E4, vid Hyltena rastplats, Jönköping. Två personer, två män i 40-årsåldern, färdades i bilen och vid kontroll fattade polispatrullen misstankar om att de begått brott. Den intilliggande rastplatsen kontrollerades och snart upptäcktes att en lastbil hade blivit utsatt för en kapellskärning. De två personerna greps misstänktsa för stöld och har förts till polisstationen för vidare utredning.

Uppdatering:

11.23 De två personerna som greps misstänkta för stöld har under förmiddagen anhållits efter beslut av åklagare. De har anhållits på sannolika skäl misstänkta för grov stöld.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra