Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Jönköpings län

Midsommarnatten har varit relativt lugn och kan jämnställas med vilken fredag som helst. I Jönköpings län har polisens regionledningscentral hanterat 62 ärenden. Ingen har gripits för brott men åtta personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:03 Polisen larmades till John Bauergatan i Jönköping med anledning av en misshandel. En person ska ha blivit skadad på armen av tre okända gärningspersoner. Troligtvis har ett vasst tillhygge använts. Den skadade har fått sårskador. Gärningspersonerna hann lämna platsen innan polisen kom fram. Polisen har sökt efter personerna men tyvärr utan träff. Den skadade behövde inte åka till sjukhus. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

01:55 Polisen larmades till Burgatan i Jönköping med anledning av en misshandel. Två personer skulle slåss med varandra. Polisen fick fatt på båda två som är män i 20-årsåldern. Ingen av dem har fått några allvarliga skador. En anmälan om misshandel är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra