Karta som med röd fyrkant ramar in Värnamo, Sommen, Stenmursvägen, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Värnamo, Sommen, Stenmursvägen, Jönköpings län

Under natten mot torsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 35 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits för brott, se nedan. Och ingen person har omhändertagits.

22:10 Polisen larmades till en lägenhet i Värnamo med anledning av en misshandel i en lägenhet. Polisen fick kontakt med en man som hade sårskador på ryggen. Ambulans kallades till platsen. Gärningspersonen sågs springa från platsen men blev ikappsprungen av polis. Den skadade mannen, som är i 20-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Den misstänkta gärningspersonen, som också är i 20-årsåldern, greps misstänkt för försök till mord. Han anhölls av åklagare under natten.

-

00:39 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till riksväg 32 strax söder om Sommen. En personbil hade kört in i mitträcket. Två personer färdades i bilen men båda klarade sig utan skador. Bilen bärgades från platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

-

04:00 Polisen larmades till en villa på Stenmursvägen i Värnamo med anledning av ett inbrott. Någon hade tagit sig in i villan genom ett fönster. Polisen har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har stulits. Polisen har sökt efter gärningspersoner men utan resultat.

-

05:21 Polisen fick samtal från ytterligare en boende i Värnamo. En person hade brutit sig in i ett förråd i anslutning till ett radhus och stulit mat. När de boende i villan skrek till mannen sprang han från platsen. Polisen har sökt efter mannen men inte lyckats hitta honom. Medan polis är på plats framkommer det att det har gjorts stölder från flera garage i närområdet. Tre anmälningar om stölder är upprättade.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra