Karta som med röd fyrkant ramar in Drottninggatan, Jönköping, Trädgårdsgatan, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Drottninggatan, Jönköping, Trädgårdsgatan, Nässjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 33 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:11 Polisen larmades till Drottninggatan i centrala Jönköping med anledning av ett inbrott i en lägenhet. Tjuven hade stått på en bil för att nå upp, krossa ett fönster och ta sig in i bostaden. Ingen har gripits och det är ännu oklart vad som stulits. En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats. 

02:33 Polis beordrades till Trädgårdsgatan i Nässjö på grund av en brand i en personbil. Väl på plats konstaterades bilen övertänd. En annan bil i närheten hade också fått skador. Inga personskador finns att rapportera men en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Idag fredag har vi mindre bemanning än vanligt på pressnumret. Vi ber er därför att i möjligaste mån vänta med mindre akuta frågor till polisens presstjänst. Angelica Israelsson Silfver bemannar pressnumret 7-15 och Thomas Agnevik mellan 14-22.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra