Sammanfattning natt Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Tenhult, Jönköping, Ljungarum, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 53 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:41 Polis och ambulans åkte till Tenhult i Jönköping efter larm från allmänheten om en misshandel. Polis på plats hittade en man, i 40-årsåldern, som ska ha blivit slagen på kroppen med ett tillhygge. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Hans skadeläge är okänt för polisens presstjänst. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel.

03:31 Polis, räddningstjänst och ambulans åkte till Ljungarum i Jönköping efter ett larm om en arbetsplatsolycka. 200 liter svavelsyra ska ha läckt ut och totalt sex personer drabbades. Två personer togs med ambulans till sjukhus, initialt lindrigt skadade. Polis på plats har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra