Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Västra Järnvägsgatan, Smålandsstenar, Blockgatan, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Västra Järnvägsgatan, Smålandsstenar, Blockgatan, Nässjö, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning.

00.08 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Västra Järnvägsgatan i Smålandsstenar. Olyckan var en singelolycka där en förare av en personbil kört in i stenstolpar och in i en trädgård. Föraren ska sedan ha lämnat platsen till fots. Polis åkte till platsen. Fordonet hade fått omfattande skador vid kollisionen och har bärgats från platsen. Polispatrullen har skrivit en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats.

02.40 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en lokal på Blockgatan i Nässjö. Väktare hade åkt till platsen efter ett inbrottslarm. När polis kom till platsen konstaterades att ett inbrott skett. Någon eller några personer hade tagit sig in på området genom staketet och brutit sig in i en byggnad genom ett fönster. Ingen misstänkt person fanns kvar på platsen. Polisen har dokumenterat på platsen och skrivit en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som har stulits från lokalerna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra