Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Borgmästaregatan, Vetlanda, Cirkelgatan, Jönköping, Jönköpings län

Under natten mot måndagen har polisens regionledningscentral hanterat 29 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits. Inga brott av allvarlig karaktär har kommit till polisens kännedom. De flesta händelser som har dokumenterats är kontroller som har slutat utan anmärkning.

-

03:40 Polisen kontaktades av ett tidningsbud som hade sett en krossad ruta på en kiosk på Borgmästaregatan i Vetlanda. Glass och godis verkar saknas. Polisen har tagit ett föremål i beslag som misstänks ha lämnat på platsen av gärningspersonen. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

-

02:57 En patrullerande polispatrull såg två killar som kontrollerade på Cirkelgatan i Jönköping. När killarna såg poliserna kastade de ifrån sig de två cyklar de gick med och sprang därifrån. Poliserna fick fatt på killarna som båda är i 20-årsåldern. En av killarna visade tecken på att vara påverkad av narkotika och han fick följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott. En av cyklarna misstänks vara stulen och har därför tagits i beslag. En anmälan om stöld alternativt häleri är upprättad angående cykeln.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra