Sammanfattning natt Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Gislaved, Vasavägen, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 74 ärenden som rör Jököpings län. Fyra har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:04 Polis beordrades till centrala Gislaved efter larm om ett bråk. Två personer ska ha blivit skadade av ett tillhygge och gärningspersonen/gärningspersonerna ska sedan ha sprungit därifrån. Flera polispatruller skickades till platsen och när man kom fram hittades två män. En i 25-årsåldern, svårt skadad, och en man i 20-årsåldern lindrigt skadad . Mannen i 25-årsåldern avled senare av sina skador. Anhöriga har underrättats. Via signalement har polispatrullerna kunnat gripa två misstänkta gärningsmän i anslutning till brottsplatsen. Båda männen är i 20-årsåldern och misstänkta för mord och mordförsök. Polisens kriminaltekniker har varit på platsen och genomfört en brottsplatsundersökning.

UPPDATERING: De gripna männen har nu anhållits misstänkta för mord och mordförsök. Ärendet leds av åklagare.

Media som har ytterligare frågor gällande detta kan ringa till lokalpolisområdeschefen Håkan Boberg. Han finns tillgänglig 10:30-13:00 på telefonnummer: 070-525 25 73.

UPPDATERING 13:30

Polispatrull har under lördagen gripit en tredje person kopplat till ärendet. Mannen i 20-årsåldern är också anhållen misstänkt för mord och mordförsök.

03:58 Polis beordrades till Vasavägen i Jönköping efter larm om ett inbrott. En väktare ska ha hittat en person inne på kommunens lokaler. När polis kom till platsen påträffades ytterligare en person. Två män, i 40-årsåldern, har gripits misstänkta för försök till stöld genom inbrott alternativt olaga intrång.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra