Karta som med röd fyrkant ramar in Gislaved, Mullsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Gislaved, Mullsjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 89 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Tolv personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:09 Polis, ambulans och räddningstjänst beordrades till A6-området i Jönköping efter larm om en trafikolycka. En person ska ha fallit av ett fordon. Väl på plats visade det sig att en man i 20-årsåldern ramlat av ett flak på en personbil medan bilen körde. Mannen fördes till sjukhus för kontroll. Polisens presstjänst har ingen uppgift om skadeläget. En anmälan om smitning från trafikolycka, vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada kommer att upprättas. På A6-området ska också en större motorträff ha ägt rum utan att man ansökt om tillstånd. Därför kommer polispatrull också skriva en anmälan om brott mot ordningslagen. I samband med att många bilar och människor rört sig på platsen blev också en man i 20-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

23:09 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Gislaved efter larm om att flertalet personer stökat inne i ett trapphus och att bilar brann. Väl på plats kunde polispatruller hitta tre utbrända fordon på en parkering. Ingen person skadades i samband med händelsen. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

02:07 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Mullsjö efter larm om en brand på en camping. Enligt sos-larmet ska två husvagnar ha brunnit. Väl på plats visade det sig att två husvagnar och receptionen brunnit. Inga personer ska ha kommit till skada i samband med branden. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand och platsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra