Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Göteborg, Nässjö, Sävsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Daniel Söderqvist som arbetar fram till 15:00.

Jönköping, Göteborg, Nässjö, Sävsjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett knappt 90-tal ärenden som rör Jönköpings län. Tre personer har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan finns de viktigaste ärendena.

23.41. Polisen fick in ett larm om ett paket som hittats vid en rondell i Jönköping. Enligt anmälaren skulle paketet blinka rött. Bombskyddet från Göteborg tillkallades och platsen spärrades av. 03.45 Bombskyddet påbörjade sitt arbete och 04.43 kunde de konstatera att paketet var ofarligt. Paketet togs i beslag för eventuella spår.

02.22. Polisen fick larm om ett bråk i en lägenhet i Nässjö. Väl på plats kunde de konstatera att det rörde sig om en misshandel i relation. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för misshandel. Kvinnan ska inte behövt uppsöka vård. I övrigt har polisens presstalesperson inga uppgifter om skadeläget.

03.37. Polisen fick larm om ett försök till inbrott i en tobaksaffär i centrala Jönköping. Det visade sig vara två män som försökt ta sig in genom att krossa en ruta. De två männen, båda i 20-årsåldern, greps senare misstänkta för försök till stöld genom inbrott.

04.06. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en singelolycka på länsväg 128 i närheten av Sävsjö. Två män i 20-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Polisens presstalesperson har i övrigt inga uppgifter om skadeläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra