Karta som med röd fyrkant ramar in Värnamo, Huskvarna, Vaggeryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Värnamo, Huskvarna, Vaggeryd, Jönköpings län

Under natten mot torsdagen har polisens regionledningscentral hanterat ett tjugotal händelser som rör Jönköpings län. En man greps under onsdagskvällen i Värnamo, se nedan. Sedan midnatt har polisen hanterat i huvudsak rutinärenden såsom kontroller av bilar och personer.

-

22:47 Polisen larmades till Huskvarna med anledning av inbrott i en container. Mellan 5-7 röjsågar stals. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

-

23:46 Polisen larmades till en snabbmatsrestaurang på adressen Refugen i Värnamo. Personalem som kontaktade polisen berättade att en man som uppträdde märkligt och vägrade lämna restaurangen. Första polispatrullen som kom till platsen tillkallade förstärkning då mannen blev aggressiv. När förstärkning kom till platsen kunde mannen gripas mannen som misstänks för försök till grovt våld mot tjänsteman. Den misstänkta mannen är i 45-årsåldern och han anhölls under natten av åklagare.
 
-

23:49 SOS larmade polis, ambulans och polis till E4 vid Vaggeryd. Efter en däckexplosion uppstod en fullt utvecklad brand i ett lastbilssläp. Branden släcktes av räddningstjänst och det finns ingen misstanke om brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra