Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Anderstorp, Korsberga, Vetlanda Kommun, Lasarettsgatan, Värnamo, Jönköpings län

Under natten till lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 42 händelser som rör Jönköpings län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

-

00:34 Polisen tog emot samtal från en bilägare i Anderstorp som hade upptäckt skadegörelse på sin bil. Någon hade krossat en ruta och några av däcken var punkterade. En anmälan om skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt.

-

01:25 En patrullerande polispatrull stannade och kontrollerade en bil och dess förare i Korsberga, Vetlanda kommun. Föraren, en man i 40-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning.

-

04:39 Polisen larmades till Lasarettsgatan i Värnamo. En personbil hade kört in i en vägstolpe och därefter in i fasaden till ett flerfamiljshus. I bilen befann sig två personer och ingen av dem kom till skada i olyckan. Inte heller någon boende i huset kom till skada. Bilägaren kontaktades och det framkom att bilen nyligen hade stulits. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för: tillgrepp av fortskaffningsmedel, drog-rattfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Han greps. Kommunen och fastighetsägaren har meddelats angående vägskylten och husfasaden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra