Karta som med röd fyrkant ramar in Eksjö, Vaggeryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Eksjö, Vaggeryd, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 35 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:49 Polis larmades till Olsbergs Arena i Eksjö med anledning av att ungdomar ska ha buskört på en parkering där. En av bilarna ska också ha dragit en person bakom sig på stjärtlapp. En polispatrull åkte till aktuell plats och pratade med ett gäng ungdomar om det olämpliga och farliga med att åka bakom en bil på det sättet.

23:03 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Vaggeryd efter larm om en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil ha kört av vägen. När polispatrull anlänt till platsen kallades en bärgare dit. Föraren av lastbilen, en kvinna i 20-årsåldern, ska initialt ha klarat sig utan personskador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra