Karta som med röd fyrkant ramar in Fabriksgatan, Värnamo, Länssjukhuset Ryhov, Vaggeryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Fabriksgatan, Värnamo, Länssjukhuset Ryhov, Vaggeryd, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:25 Polisen larmades om ett pågående inbrott på Fabriksgatan i Värnamo. Flera polispatruller samt väktare åkte till adressen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Okända gärningspersoner hade försökt att ta sig in i ett företag på Fabriksgatan men inget ska ha blivit tillgripet. Gärningspersonerna ska även ha krossat en ruta till lokalen. En anmälan gällande försök till stöld genom inbrott samt skadegörelse upprättades.

00:39 En polispatrull beordrades till Länssjukhuset Ryhov efter att en man ringt och sagt att han hade blivit misshandlad. Mannen hade blivit misshandlad av fyra okända gärningspersoner utomhus i Vaggeryd. En anmälan om misshandel upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra