Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Nässjö, Värnamo, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat 55 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkt för brott (se nedan).

21.30 Polis larmades med anledning av en misstänkt stöld från en godsvagn/trailer i Nässjö. En person som misstänktes ha försökt ta sig in i en lastbil hade setts lämna platsen springande. Flera polispatruller åkte till platsen och man konstaterade att en stöld skett. Efter spaning kunde tre personer gripas misstänkta för stöld och de fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. De tre personerna anhölls senare under natten, efter beslut av åklagare. Exakt vad som stulits är oklart.

00.59 Polis larmades med anledning av att en person i Värnamo blivit bestulen på sin bil. Personen upptäckte stölden genom en gps-funktion. Polis larmades ut och bilen kunde lokaliseras. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Djur Kvinna hundbiten

Skurup, Skåne län

Samtal inkommer om en kvinna som blivit biten av en hund. Polis beordras till platsen i Skurups komm...