Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Råslätt, Jönköping, Tranås, Gnosjö, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:19 Polisen larmades till en adress i Råslätt i Jönköping med anledning av ett bråk. Flera polispatruller åkte till platsen för att utreda händelsen. En man, som är i 40-årsåldern, ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot samt ofredande. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge.

00:58 Polisen larmades till en lägenhet i centrala Tranås med anledning av ett bråk. En man, som är i 25-årsåldern, ska ha agerat hotfullt och gjort utfall med ett tillhygge mot en kvinna. Mannen greps misstänkt för försök till grov misshandel. Tidigt på tisdagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.  

04:05 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på en adress i Stackebo, Gnosjö. Det var en parkerad bil som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra