Karta som med röd fyrkant ramar in Östra Vägen, Bredaryd, Ryhov, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Östra Vägen, Bredaryd, Ryhov, Jönköping, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har generellt sett varit lugn för polisen. De händelser som sticker ut mest:

03.07. Det kom larm om en trafikolycka vid rondellen Östra vägen i Bredaryd. En bil hade krockat med en stolpe och strax efter börjat brinna. Ett vittne hade sett tre personer springa från bilen. Räddningstjänst kom dit och släckte branden. Polisen sökte efter personerna i området, utan framgång. Polisen skrev en anmälan om trafikolycka. Det är i nuläget oklart om branden startade på grund av krocken eller om den var anlagd.

03.31 SOS larmade om en bilist som hade kört in i mitträcket på E4 i höjd med Ryhov i Jönköping. En man i 20-årsåldern var drabbad, han verkade inte vara skadad. Bilen stod trafikfarligt till och bärgades från platsen. Mannen ska ha somnat vid ratten och polisen skriver en anmälan för att utreda händelsen vidare.

Utöver detta har polisen hanterat ärenden om skadegörelse, trafikbrott, viltolyckor, samt åkt på larm från allmänheten som inte lett till gripanden eller någon skadad.

Under torsdagen är presstalespersonerna på möte mellan kl 9 och 15. Under den tiden besvaras samtal till pressnumret av ett befäl på ledningscentralen i mån av tid.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra