Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Gällaryd, Värnamo, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Monica Bergström och Johnny Gustavsson. Idag bemannas presstelefonen fram till klockan 22:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:57 Polisen larmades till en adress i Gällaryd, Värnamo, med anledning av ett inbrott. Inringarens granne hade skrämt bort en person som försökte att göra ett inbrott i en byggnad. Flera polispatruller involverades i ärendet och sökte efter den misstänkte gärningsmannen. Även hundpatrull deltog i sökarbetet. Ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Händelsen rubriceras som försök till stöld. Ingenting ska ha stulits.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra