Karta som med röd fyrkant ramar in Gnosjö, Tenhult, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Gnosjö, Tenhult, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:18 Polis larmades till en camping i Gnosjö med anledning av bråk och skrik från en stuga. Väl på plats greps en man i 30-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel, barnfridsbrott och ringa narkotikabrott för eget bruk. Målsägande, en kvinna i 30-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador.

04:33 Polis och ambulans beordrades till länsväg 943 strax utanför Tenhult med anledning av att en bil kört in i ett träd och tre personer sågs sedan lämna bilen efter smällen. Polispatrull på plats letade efter de tre personerna och alla anträffades. Vid kontroll visade det sig att föraren var minderårig. Föraren, en kille i övre tonåren, blev misstänkt för olovlig körning och olovligt brukande. Han klagade också på smärta i ryggen och fördes till sjukhus med ambulans för en kontroll. De två passagerarna, också killar i övre tonåren, behövde inte vård.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra