Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver, som är i tjänst till klockan 15:00.

Trädgårdsgatan, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

00:52 Polis larmades till Trädgårdsgatan i Jönköping med anledning av att två personer gick och slog söder rutor till ett lägenhetshus. Därefter försvann de från platsen. Polisen har letat efter de misstänkta men utan resultat. En anmälan om skadegörelse kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor utan personskador, trafikbrott, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Övrigt Explosion Björbo

Gagnef, Dalarnas län

Klockan 16:13 inkom larm om en större explosion i Björbo i Gagnef. En person är avliden men inte ide...