Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Kapellgatan, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

00:14 Polis larmades till Kapellgatan i Jönköping med anledning av ett inbrott i en lägenhet. Någon gång under kvällen har tjuven/tjuvarna tagit sig in genom ett fönster, tagit gods och försvunnit. En anmälan om grov stöld kommer skrivas och en brottsplatsundersökning ska genomföras. Det är oklart för polisens presstjänst vad stöldgodset bestått av.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra