Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Johnny Gustavsson och Thomas Agnevik. till kvällen kommer Monica Bergst

Jönköping, Lovsjövägen, Barnarp, Sävsjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits.

Vi har bötfällt ett antal rutinartade trafikbrott och hanterat fyllerier samt mindre viltolyckor.

Bilbrand i Jönköping

01:01 En polispatrull upptäcke en brinnande bil i på Lovsjövägen i Barnarp. Räddningstjänsten larmas och släckte branden. Då det inte fanns någon naturlig orsak till bilbranden misstänker vi att branden är anlagd. Inga kända personskador.

Misstänkta katalysatorstölder

04:37 En polispatrull bestämde sig för att göra en rutinmässig fordons och förarkontroll på länsväg 127 i Sävsjö.  I bilen fanns det 8 katalysatorer i bagaget.  Föraren, en man i 20-årsåldern, hade också tidigare förekommit i liknade ärenden. Mannen är nu misstänkt för stöld eller alternativt häleri eftersom han inte kunnat visa att han på lagligt vis fått dessa katalysatorer i sin ägo.

09:30 Ytterligare en person, en kvinna i 20-årsåldern fanns med som passagerare i bilen. Bägge personerna är nu anhållna på sannolika skäl för stöld och häleri.

08:55 de båda misstänkta är fortfarande gripna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra