Karta som med röd fyrkant ramar in Vaggeryds Kommun, Värnamo, Vrigstad, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Vaggeryds Kommun, Värnamo, Vrigstad, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits, se notis nedan. 21 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan eller för att ha varit stökiga i krogmiljön. Polisen har hanterat ärenden med misshandel, trafikbrott, etc. men endast ett ärende har lett till gripande och ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

22.29 Polisen fick larm om bråk i en bostad i Vaggeryds kommun. En man skulle ha varit våldsam mot anhöriga. Polis kom dit. En man i 45-årsåldern greps, misstänkt för misshandel mot en närstående äldre man. Den drabbade ska inte ha varit i behov av ambulans.
UPPDATERING: Gripandet hävdes under natten och rubriceringen ändrades till ofredande. Den misstänkte lades in för tillnyktring och kommer att förhöras när det är lämpligt.

01.20 Det kom larm om en trafikolycka på länsväg 127 mellan Värnamo och Vrigstad. En bilist ska ha väjt för en älg och sedan kört in i ett träd. Bilen hamnade på sidan. Föraren fick ont i en hand. Polis kom dit, även ambulans tillkallades. Det var en man i 20-årsåldern som körde. Det är oklart för polisens presstjänst om han behövde föras till sjukhus eller ej. Bilen behövde bärgas. Polisen misstänker inget brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra