Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Grännavägen, Huskvarna, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:35 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Grännavägen i Huskvarna. Det visade sig att det brann i en restaurang. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En förundersökning gällande mordbrand inleddes. Brandplatsen spärrades av. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Brand Brand i villa, Åsljunga.

Örkelljunga, Skåne län

Det brinner i en villa på Jägarevägen i Åsljunga. Alla personer uppges ha tagit sig ut ur huset men...

Rån Sundsvall, rån på butik.

Sundsvall, Västernorrlands län

Strax efter klockan 6 på måndag morgon inkommer larm om rån på en butik på Alnö. Enligt initiala u...