Karta som med röd fyrkant ramar in Gränna, Jönköpingsvägen, Huskvarna, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Johnny Gustavsson och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Gränna, Jönköpingsvägen, Huskvarna, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 25-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två har gripits. En person har omhändertagits för rattfylleri.

Natten har varit förhållandevis stillsam i länet. Polisen har kunnat göra ett antal fordondonskontroller som mestadels blev utan anmärkning. I övrigt givetvis några viltolyckor, dock utan kända personskador.

Misshandel i nära relation.

22:58 Polisen kallades till en adress i Gränna. En kvinna hade enligt uppgift blivit misshandlad av en man. Patrullen kunde på plats gripa en man i 45-åldern som misstänkt för misshandel. Kvinnan behövde inte ambulansvård.

Inbrott i butik.

03:43 Polisen fick ett larm om pågående inbrott i en fotobutik på Jönköpingsvägen i Huskvarna. Larmet kom från väktare som kunde höra röster från butiken. Enligt tidiga uppgifter hade gärningsmannen på något vis tagit sig in i lokalen genom taket.

Väl inne hade gärningsmannen plockat ihop stöldgods i en väska.

04:08 En gärningsman i 45-årsåldern greps.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra