Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Lasarettsgatan, Vetlanda, Eksjö, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:30 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Lasarettsgatan i Vetlanda. Bilisten, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

02:26 Väktare kontaktade polisen gällande ett inbrott i en industrilokal på Kaffekullevägen i Eksjö. Någon, eller några, hade krossat minst en ruta till lokalen. Polis åkte till platsen, ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. Exakt vad som stulits är inte preciserat i nuläget men datorer ska saknas i samband med inbrottet. En brottsplatsundersökning har genomförts.  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra