Karta som med röd fyrkant ramar in Habo, Bottnaryd, Lindängsvägen, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Habo, Bottnaryd, Lindängsvägen, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 25-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits. Inga personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

En natt i Jönköpings län utan några större händelser eller dramatik.

Relationsmisshandel i Habo

00:31 Polisen larmades till en adress i Habo. En man hade enligt uppgift misshandlat en kvinna som var bekant sedan tidigare. Händelsen utspelades inomhus i  kvinnans  lägenhet.

01:09 Mannen gripen. Polisen gjorde förhör med målsägare och andra personer i närheten.

Mannen är nu misstänkt för grovt olaga hot samt misshandel

Inbrottsförsök i Bottnaryd

02:58 Polisen larmades till Lindängsvägen i Bottnaryd. Ett inbrottslarma hade larmat. Ägaren kom snabbt till platsen men fann ingen gärningsman på platsen.

Det var en bakdörr som brutits upp in till ett lager. Dock hade gärningsmannen inte kommit längre än så kunde polisen konstatera efter att själa undersökt lokalerna.

En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades. Ingen misstänkt person finns i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra