Karta som med röd fyrkant ramar in Barnarp, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Barnarp, Jönköping, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits under detta tidsspann. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:37 En polispatrull skulle stoppa och kontrollera en bilist på länsväg 842 Barnarp, Jönköping, när bilisten vägrade att stanna och försökte att köra ifrån polispatrullen. Efter ett kortare förföljande tog färden stopp. Det är inte preciserat för polisens presstjänst hur färden tog stopp. Två män kontrollerades, föraren är i 20-årsåldern och passageraren i 25-årsåldern. Båda visade tecken på narkotikapåverkan. Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Båda fick följa med för provtagning. Brottsrubriceringarna kan komma och ändras, och fler brottsrubriceringar kan tillkomma.  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra