Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Gislaved, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

05:49 Polisen larmades till centrala Gislaved med anledning av att flera inringare hade hört höga smällar. Flera polispatruller beordrades till platsen. En av polispatrullerna fick först kontakt med en person som befann sig i närområdet som hade sett fyrverkerier. Polispatruller fortsatte att söka i närområdet och en polispatrull fick kontakt med ytterligare en person som också hade sett fyrverkerier. När polispatrullerna sökte av närområdet fann en polispatrull en fyrverkeritårta som var använd.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra