Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Falköpingsvägen, Mullsjö, Nässjö, Värnamo, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:10 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Falköpingsvägen i Mullsjö. Bilisten, en man i 35-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Han misstänks för rattfylleri och fick följa med för provtagning.

00:44 Polisen larmades till en adress i centrala Nässjö med anledning av ett bostadsinbrott. Någon, eller några, ska ha tagit sig in huset. Hur personen, eller personerna, tog sig in i bostaden är inte känt för polisens presstjänst i nuläget. Det är oklart om något har stulits, det var tillrört i bostaden. Polis åkte till platsen. Poliserna har gjort en brottsplatsundersökning, hållit förhör med bostadsinnehavaren samt fotodokumenterat platsen. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas. Det finns ingen misstänkt för brottet.

02:54 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på riksväg 27, Värnamo. Bilisten, en man i 45-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Han misstänks för rattfylleri och fick följa med för provtagning. Mannens körkort omhändertogs.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra