Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Nässjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

22:41 Polis larmades till en ort utanför Nässjö med anledning av att en väktare anträffat en blödande man utomhus. När polis anlänt framkom uppgifter om att målsägande blivit sparkad i ansiktet. Målsägande fördes därefter med ambulans till sjukhus. Frågor kring skadeläget hänvisas till sjukvården. Polispatrull på plats fortsatte arbeta med ärendet och kunde gripa en man i 20-årsåldern misstänkt för grov misshandel. Den misstänkte mannen har under natten anhållits av åklagare. Ärendet är därmed åklagarlett.    

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, en viltolycka med rådjur, fylleri, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra