Karta som med röd fyrkant ramar in Värnamo Kommun, Bredaryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt Jönköpings län.

Värnamo Kommun, Bredaryd, Jönköpings län

Polisens ledningscentral har hanterat 55 ärenden i Jönköpings län mellan kl 22 och 06. Natten har varit lugn, ingen har gripits. Åtta personer har omhändertagits för fylleri / rattfylleri / ringa narkotikabrott.

Noterbart:  Vid 04.30 meddelade polisens ledningscentral i region Syd att en bilist färdades norrut på E4 och hade kört in i Värnamo kommun. Föraren hade kört för fort och inte stannat på polisens uppmaning. Flera polispatruller larmades ut. Strax före kl 05 lämnade föraren bilen till fots, då hade han stannat vid Bredaryd. Kl 05.28 meddelade en hundpatrull att de hade hittat föraren i anslutning till samhället. Det är en man i 40-årsåldern. Han är misstänkt för drograttfylleri, dopingbrott, narkotikabrott, grov olovlig körning, brott mot knivlagen och hastighetsöverträdelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra