Karta som med röd fyrkant ramar in Huskvarna, Vindkraftverk, Danmark, Göteborg, Brogatan, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Mycket lugn natt i länet

Huskvarna, Vindkraftverk, Danmark, Göteborg, Brogatan, Nässjö, Jönköpings län

22.00 Vårstasrondellen Huskvarna. Under någon timma var det en del trafikstörningar i rondellen på grund av en mycket lång lastbilstransport. En vinge till ett vindkraftverk skulle transporteras från Danmark till Göteborg. Vingen var hela 65 meter lång och det gick åt ett specialfordon för denna transport. Chauffören, tillsammans med vägtransportledare jobbade för att få runt ekipaget i rondellen.

01:57 Brogatan Nässjö. Patrullen kontrollerade en personbilsförare på Brogatan i Nässjö. Det visade sig att föraren, en man född 1955 var berusad och att han saknade körkort. Eftersom mannen vid tidigare tillfällen gjort sig skyldig till olika trafikbrott beslutades att ta mannens bil i beslag för att förhindra fortsatta körningar. Mannen fick följa med polisen för provtagning, och frigav efter detta. Mannen är nu misstänkt för grov olovlig körning samt rattfylleri.

Mest läst av andra