Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Hestra, Österängen, Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisens verksamhet sedan midnatt.

Jönköping, Hestra, Österängen, Eksjö, Jönköpings län

06.30 polisen har sedan midnatt hanterat ett tjugofemtal ärenden i polisområde Jönköping. Huvuddelen av dessa ärenden har varit egeninitierade kontroller som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

00.22 en personbilsförare körde på ett vildsvin på riksväg 26 i Hestra. Ingen person skadades men fronten på bilen skadades och djuret, som sprang från platsen. Eftersöksjägare till platsen.

01.41 en polispatrull träffade på två personer på E4 vid Österängen. Personerna berättade att de kört på en lösspringande hund strax innan. Hunden anträffades och den visade svaga livstecken. Polisen kontaktade hundägaren och efter samråd avlivades hunden på platsen av polispatrullen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

05.59 en polispatrull stoppade en bilist för en kontroll på riksväg 32 utanför Eksjö. Vid kontrollen uppstod en misstanke om att föraren var alkoholpåverkad varför hon fick förlja med för provtagning och förhör. Det var en kvinna i 35-årsåldern som nu misstänks för rattfylleri.

Polisen har inte fått kännedom om några allvarligare brott eller andra händelser under natten.

Mest läst av andra