Karta som med röd fyrkant ramar in Kulltorpsvägen, Värnamo, Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Lugn natt i Jönköpings län. Rättelse: fel sjukhus nämndes i tidigare text.

Kulltorpsvägen, Värnamo, Eksjö, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat 40 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, mer information om det nedan. Natten har på det stora hela varit mycket lugn.

23.07 Larm kom om att en bilist hade kört i diket efter att ha väjt för vilt, på Kulltorpsvägen, Värnamo. Föraren skadades inte, djuret sprang till skogs. Polisen misstänker inget brott.

01.58 En man som satt inlåst på arresten i Eksjö polishus för att nyktra till, blev våldsam mot arrestpersonal. En arrestvakt blev misshandlad och förd till sjukhus. Skadorna ska inte vara allvarliga. Mannen, som är i 25-årsåldern, är misstänkt för våld mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman.

02.05 Polisen fick samtal från akuten i Värnamo. En kvinna som verkade ha blivit misshandlad fanns där tillsammans med en man. Mannen greps, misstänkt för misshandel, sexuellt ofredande och ringa narkotikabrott. Kvinnan hade lindriga skador. Det råder oklara omständigheter i ärendet. Mannen är i 25-årsåldern och förnekar brott. Kvinnan är i 45-årsåldern.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra