Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Kortebovägen, Bankeryd, Sandsjöfors, Nässjö, Åkroken, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Tisdag natt

Jönköping, Kortebovägen, Bankeryd, Sandsjöfors, Nässjö, Åkroken, Värnamo, Jönköpings län

En förhållandevis lugn natt i polisområde Jönköping.

Noterbart:

22:07 Kortebovägen i Bankeryd. Trafikolycka singel. Bil som har voltat av vägen och ligger ute på en åker. Föraren, en man född 00 avförd med ambulans. Föraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

22:22 LV 128 Sandsjöfors, Nässjö. Trafikolycka mellan personbil och älg. Föraren har fått en lättare skärskada i ansiktet. Älgen död på platsen.

00:18 En patrull stoppar en personbil för ett fordons och förarkontroll. Föraren blir våldsam mot patrullen och får beläggas med handfängsel. Mannen som är född 59 grips på platsen misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt drograttfylleri.

00:44 Åkroken koloniområde Värnamo. Bilbrand. En övertänd bil utan registreringsskyltar. Patrull kommer att åka till platsen under förmiddagen när bilen har svalnat för att identifiera fordonet och eventuellt upprätta en anmälan.

Mest läst av andra