Karta som med röd fyrkant ramar in Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Lugn natt i Jönköpings län.

Nässjö, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat 40 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har frihetsberövats. Det var en man som misstänktes för rattfylleri. Polisen stoppade honom på riksväg 40 vid Nässjö vid kl 22.38. Han blåste positivt och togs med för ytterligare provtagning. Utöver rattfylleri är mannen även misstänkt för grov olovlig körning. Han är i 45-årsåldern. Polisen beslagtog bilen för att hindra fortsatt brottslighet.

Utöver detta har polisen genomfört ett antal kontroller, konstaterat några trafikbrott och hanterat flera viltolyckor (inga personskador).

KOMPLETTERING: 04.32 Polisen fick samtal om ett rån som ska ha inträffat strax innan i Anderstorp, Gislaveds kommun. En man i 25-årsåldern ska ha blivit rånad på plånbok, telefon, klocka, m.m. av en ensam gärningsman som var maskerad och hotade med ett tillhygge. Detta ska ha hänt på Storgatan, något kvarter från Brogatan. Polisen har sökt efter gärningsmannen men inte hittat någon misstänkt.

Mest läst av andra