Karta som med röd fyrkant ramar in Huskvarnavägen, Jönköping, Smedjegatan, Bymarksgatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisverksamheten från midnatt.

Huskvarnavägen, Jönköping, Smedjegatan, Bymarksgatan, Jönköpings län

06.15 polisen i Jönköpings län har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal ärenden, de flesta av dessa är egeninitierade kontroller som inte resulterat i några brottsmisstankar.

00.19 polisen fick samtal från väktare om ett inbrottslarm som ska ha utlöst ungeföär tio minuter tidigare på Huskvarnavägen i Jönköping. På platsen finns tecken som tyder på fullbordat inbrott. En plastad ruta efter tidigare inbrott är bortsliten. Oklart vad som har tillgripits.

03.10 inbrottslarm från ett företag på Smedjegatan i Jönköping. När väktare kommer till platsen ser de en person springa därifrån. Efter visst sökande anträffas en misstänkt person som greps som misstänkt för inbrottet på Smedjegatan. Det är en man i 30-årsåldern som misstänks ha tillgripits spritflaskor och cigaretter.

04.15 en polispatrull stoppade en bilist för kontroll på Bymarksgatan i Jönköping. Vid kontrollen uppstår en misstanke om drograttfylleri och olovlig körning på föraren som är en man i 20-årsåldern. Han togs med för provtagning och förhör.

Inga andra allvarliga brott eller händelser har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra