Karta som med röd fyrkant ramar in Hestra, Gislaved, Vaggeryd, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Hestra, Gislaved, Vaggeryd, Tranås, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat 41 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har överlag varit lugn. Några ärenden att nämna som sticker ut från mängden:

01.07 En polispatrull stoppade en bilist på riksväg 26 vid Hestra, Gislaved. Mannen som körde verkade vara påverkad. Han blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet och togs med för ytterligare provtagning. Mannen är i 50-årsåldern och är misstänkt för rattfylleri.

01.57 Det gick ett inbrottslarm på ett företag i Vaggeryd. Flera polispatruller larmades ut. En av polispatrullerna mötte en bil som körde i hög hastighet. Polisen fick stopp på bilen och de två personerna i bilen kunde kopplas till inbrottet. De greps, misstänkta för stöld genom inbrott. Båda är i 30-årsåldern. Det är oklart vad som eventuellt har stulits.

03.16 Polisen larmades till ett hotell i Tranås. Även väktare kom dit. Väktare grep en person. Polis kom dit strax efter och tog över gripandet. Det var en man i 55-årsåldern som bland annat ska ha stulit en ljusstake. Godset återlämnades. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott. Mannen greps.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra