Karta som med röd fyrkant ramar in Eksjö, Huskvarnavägen, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Eksjö, Huskvarnavägen, Jönköping, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat 44 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga allvarligare brott har kommit till polisens kännedom.

23.54 Det kom larm om en bil som hade börjat brinna under färd. Ingen var skadad och det finns ingen misstanke om brott. Det var vid Lyckanrondellen i Eksjö.

00.23 Larm om brand i en sommarstuga utanför Eksjö. Det är oklart vad som startade branden. Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet för att utreda detta. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning. Huset stod tomt och ingen skadades.

01.46 En förbipasserande såg att det var krossade rutor på en snabbmatsrestaurang på Huskvarnavägen, Jönköping. Någon verkar ha krossat minst en ruta med en sten. Polisen sökte efter den som gjort det, men utan lyckat resultat. Det är oklart vad som eventuellt har stulits. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

Åtta personer har omhändertagits på grund av fylleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra