Karta som med röd fyrkant ramar in Hörle, Värnamo, Expovägen, Såggatan, Eksjö, Munksjöbron, Jönköping, Tenhult, Rogberga Kyrka, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i Polisområde Jönköpings län.

Hörle, Värnamo, Expovägen, Såggatan, Eksjö, Munksjöbron, Jönköping, Tenhult, Rogberga Kyrka, Jönköpings län

06.35 polisen har hittils detta dygn hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär, de flesta är kontroller som inte resulterat i några brottsmisstankar.

00.04 viltolycka på länsväg 846 vid Hörle, Värnamo. En bilist har kört på en älg ca 2 km norr om Hörle. Ingen person skadades men älgen blev liggande skadad på platsen. Eftersöksjägare åkte till platsen och avlivade älgen.

00.31 en polispatrull stoppade en bil för en rutinkontroll på Expovägen i Värnamo. En passagerare misstänktes vara drogpåverkad och fick följa med för provtagning och förhör. Det var en man i 30-årsåldern.

01.27 SOS-larm om brand på Såggatan i Eksjö. Det visade sig vara lastpallar som brunnit i samband med en arbetsprocess. Ingen misstanke om brott och därmed ingen åtgärd från polisen.

03.47 en polispatrull stoppade en bilförare på Munksjöbron i Jönköping. Föraren, en man i 25-årsåldern visade sig sakna körkort för bil varför han misstänks för olovlig körning.

06.09 viltolycka på länsväg 931 i Tenhult vid Rogberga kyrka. En bilist har kört på en dovhjort utan att någon person har skadats. Hjorten skadades men sprang vidare varför eftersöksjägare kontaktades. Bilen fick plåtskador.

Inga personer har gripits för brott och inga grova brott har kommit till polisens kännedom under natten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra