Karta som med röd fyrkant ramar in Tranås Kommun, Klevshult, Jönköpings Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning från natten.

Tranås Kommun, Klevshult, Jönköpings Kommun, Jönköpings län

06.00 Polisen i Jönköpings län har hanterat 48 ärenden av olika sedan klockan 22.00 i går kväll, de flesta har inte resulterat i några brottsmisstankar. Två personer har gripits för brott (se nedan) och två personer har frihetsberövats och tagits med för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

02.52 Polisen larmades till en adress i Tranås kommun, med anledning av bråk efter en fest. Polis åkte till platsen och en person, en man i 35-årsåldern, greps misstänkt för olaga hot i två fall efter att ha hotat två personer. Ingen person skadades i händelsen.

03.37 Polisen stoppade en personbil för kontroll på E4 i Klevshult, Jönköpings kommun. Vid kontrollen hittade polispatrullen brottsverktyg i fordonet och föraren uppvisade ett körkort som vara falskt. Föraren greps och fördes till polisstationen.

Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra