Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Vetlanda, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:41 Polisen larmades till en adress i de västra delarna av Vetlanda med anledning av ett bråk. Flera polispatruller åkte till adressen. En man misstänks för att ha misshandlat och hotat en kvinna han har en relation med. Mannen greps och i samband med detta gjorde han kraftigt motstånd. Mannen, som är i 25-årsåldern, är misstänkt för misshandel, grovt olaga hot samt våldsamt motstånd. Kvinnan var vaken och talbar men åkte till sjukhus för kontroll, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Mannen var kraftigt berusad och har inte förhörts ännu.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra