Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Expovägen, Värnamo, Korsberga, Vetlanda Kommun, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:13 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Expovägen i Värnamo. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning.

23:55 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på länsväg 773 Korsberga, Vetlanda kommun. Bilisten, en man i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra