Karta som med röd fyrkant ramar in Stadsparken, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Stadsparken, Jönköping, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:10 En polispatrull meddelar regionledningscentralen (RLC) att patrullen kontrollerat föraren av en lätt motorcykel. Föraren ska ha försökt att köra ifrån polispatrullen men efter en kort stund slutade färden vid Stadsparken, Jönköping. Föraren, en kille i 15-årsåldern, saknar rätt behörighet och han misstänks för olovlig körning. Motorcykeln togs i beslag för teknisk undersökning. Polis har varit i kontakt med killens vårdnadshavare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra