Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Fegen, Gislaveds Kommun, Öxnehagaleden, Ljungarum, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser

Jönköping, Fegen, Gislaveds Kommun, Öxnehagaleden, Ljungarum, Jönköpings län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 på lördagskvällen hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 13 personer har omhändertagits på grund av berusning och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.55 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på länsväg 153 mellan Fegen och Långarekull, Gislaveds kommun. Olyckan var en singelolycka där föraren av en personbil hade kört av vägen. När polis kom till platsen fattade patrullen misstankar om att föraren var berusad. En förundersökning gällande rattfylleri/drograttfylleri inleddes och föraren togs med för provtagning.

01.21 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på Öxnehagaleden, Jönköping. Olyckan var en singelolycka där föraren av en personbil hade kört in i en stolpe. När polis kom till platsen fattade patrullen misstankar om att föraren, en kvinna i 45-årsåldern, var berusad. Kvinnan är i nuläget misstänkt för grovt rattfylleri.

04.01 Polis kontaktades av väktare som upptäckt hål i ett staket vid ett åkeri i Ljungarum. När polis kom till platsen konstaterades att inbrott skett i en av lastbilarna och hundpatrull spårade på platsen. Ingen misstänkt person anträffades men spår har säkrats. Polisen har upprättat en anmälan om inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har stulits från platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra