Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Storgatan, Jönköping, Habo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Västra Storgatan, Jönköping, Habo, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:09 En polispatrull befann sig på Västra Storgatan i Jönköping när de fick vetskap om ett bråk utomhus i närheten. Patrullen hörde skrik om ett pågående bråk och i samband med detta såg poliserna att en bil försökte köra från platsen. Bilen stannades och i bilen satt en man som misstänks för att ha varit delaktig i bråket. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel. Senare anhölls mannen efter åklagares beslut. Målsägande är en man som är i 30-årsåldern. Den drabbade mannen skulle ta sig till sjukhus på egen hand.

06:07 Polisen fick vetskap om ett inbrott i en parkerad bil i Habo. Bilägaren hade noterat att en ruta till bilen var trasig och att ratten var stulen. Polis åkte till platsen. Ratten, airbag samt lysen ska ha stulits. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra