Karta som med röd fyrkant ramar in Fabriksgatan, Forserum, Broaryd, Havsörnsgatan, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Fabriksgatan, Forserum, Broaryd, Havsörnsgatan, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:08 Polisen larmades med anledning av en seriekrock på Fabriksgatan i Forserum. Enligt larmet ska flera bilar ha varit inblandande i en krock. En bil ska ha kört in i en annan bil som i sin tur kolliderade med en tredje bil. Föraren till fordonet som orsakade krocken ska ha lämnat platsen. Efter förhör med personer på platsen skrev polisen en anmälan om smitning. Inga personskador har rapporterats i samband med händelsen. Bärgare kallades till platsen för att transportera bort kvarstående bilar.

23:08 Polis och räddningstjänst larmades till länsväg 153 i höjd med Broaryd med anledning av att en bil kört av vägen och in i ett träd. Enligt larmet färdades tre personer i bilen. Samtliga var vakna och talbara och inga allvarliga skador kunde konstateras av patrull på plats. Föraren, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.  

23:10 Polisen försökte stoppa en bil som körde på Havsörnsgatan i Jönköping. Föraren försökte då undkomma polisen. Polisen gjorde ett kortare förföljande på en minut och fick stopp på bilen och föraren kontrollerades. Föraren, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra