Karta som med röd fyrkant ramar in Gislaved, Östra Strandgatan, Jönköping, Rydaholm, Gnosjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Gislaved, Östra Strandgatan, Jönköping, Rydaholm, Gnosjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 75 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:03 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Villstad, Gislaved med anledning av en brand. Enligt larmet handlade det om en brand i en större garagelokal. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden och en förundersökning på mordbrand kommer att inledas. Polisen har pratat med vittnen som befunnit sig i närheten. Platsen kommer att spärras av för teknisk undersökning.

23:06 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Östra Strandgatan i Jönköping med anledning av en singelolycka. Enligt larmet har en personbil kolliderat med en stolpe. Personbilen stod på tvären vid rondellen. De två personer som färdades i bilen klarade sig utan personskador. Bilen ska bärgas från platsen. Polispatrullen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

00:23 Polisen larmades med anledning av en viltolycka som inträffat på länsväg 701 i höjd med Rydaholm. Enligt larmet har en personbil kolliderat med ett lodjur. Inga fordonsskador eller personskador är rapporterade. Det är oklart om lodjuret skadades, och det eftersöks av jägare.

01:14 Polisen larmades till en adress i Gnosjö med anledning av en tillställning som blivit stökig. Det ska enligt uppgift vara oinbjudna gäster på tillställningen som ställt till med bråk. Dessa personer har sedan lämnat platsen i ett fordon. Polispatrull får träff på fordonet och kan stoppa det. I fordonet finns flera personer, varav en ska vara utpekad som den som bråkat mest på tillställningen. Denne, en man under 18 år, greps av polis misstänkt för misshandel. Ytterligare två män under 18 år är misstänkta för misshandel. Polisen kommer nu prata med vittnen och målsägare för att utreda vad som har hänt. Ingen person ska ha fått allvarliga fysiska skador eller behövt uppsöka sjukvård i samband med detta.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra