Karta som med röd fyrkant ramar in Sjövägen, Jönköping, Östra Storgatan, Tidaholmsvägen, Habo, Vaggeryd, Gnosjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Sjövägen, Jönköping, Östra Storgatan, Tidaholmsvägen, Habo, Vaggeryd, Gnosjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 27 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval.

03:10 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Sjövägen, Jönköping, med anledning av en singelolycka. Enligt larmet hade en personbil kört in i ett träd. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern fick föras till vården för kontroll. Kvinnan var vaken och talbar, men i övrigt har polisens presstjänst ingen ytterligare information om ett eventuellt skadeläge. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas.

04:18 En person från allmänheten larmar polis till Östra Storgatan i Jönköping med anledning av en misstänkt stöld från en verksamhet. Polispatrull kommer snabbt till platsen och kan då se att en monter som förvarar värdesaker är sönderslagen, dock verkar inget vara stulet. En anmälan om försök till stöld kommer att skrivas.

06:13 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Tidaholmsvägen, Habo, med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet handlade det om en singelolycka med en motorcykel. Föraren, en man i 60-årsåldern, fick föras till vården då han hade smärtor i foten. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas. Det ska enligt uppgift vara väldigt halt på platsen.

06:24 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Storgatan, Vaggeryd, med anledning av en singelolycka. Enligt det initiala larmet har en personbil på något sätt hamnat på sidan. Två personer färdades i bilen och de båda klarade sig oskadda. Enligt uppgift är det väldigt halt på platsen. Ingen misstanke om brott bakom olyckan.

06:35 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till länsväg 151 i höjd med Gnosjö med anledning av en singelolycka. Enligt larmet har en personbil sladdat av vägen och kört ner i diket och hamnat på sidan. Tre personer ska ha färdats i bilen. Polisens presstjänst har i nuläget inga uppgifter kring eventuellt skadeläge. Bilen behöver bärgas från platsen.  
Uppdatering 08:18: Ingen person ska ha behövt uppsöka vård. Halt på platsen - ingen misstanke om brott bakom olyckan. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra